Over AvT Montage BV

AvT Montage is een montagebedrijf welke in 2012 is opgericht door Arjan van Tiel en is met name gericht op montagewerkzaamheden zowel binnen de agrarische sector als daar buiten. AvT Montage beschikt over meerder montage ploegen welke diverse montagewerkzaamheden uit kunnen voeren, van klein tot groot en van renovatie tot nieuwbouw.

Met een no nonsens mentaliteit staat AvT Montage voor u klaar om het product naar tevredenheid te monteren. AvT Montage heeft door de jaren heen een breed scala aan kennis en gereedschappen verzameld om de diverse montageklussen uit te voeren. Montageploegen gaan op pad met goed onderhouden en volledig uitgeruste montagebussen, waarmee AvT Montage door heel Nederland breed inzetbaar is. Ook bezit AvT Montage over een ruim machinepark zoals mini loaders, mini graver, hijs- en transportmiddelen.

Met 20 jaar ervaring in montagewerkzaamheden van stalinrichting, waterleiding, technische installaties en ruim 10 jaar ervaring in planning, begeleiding en organisatie van hekwerk, stalinrichting en leidingwerk heeft AvT Montage veel ervaring in huis om de montagediensten in volle vertrouwen aan te bieden.